AcasăExterne"Trebuie să ne arătăm pectoralii". Liderii G7 l-au ironizat pe Putin și...

"Trebuie să ne arătăm pectoralii". Liderii G7 l-au ironizat pe Putin și au făcut glume pe seama pozelor la bustul gol ale liderului rus

Liderii G7, reuniți în Bavaria Superioară, l-au ironizat pe Vladimir Putin și au făcute glume pe fotografia în care liderul rus apare, la bustul gol, călare pe cal, scrie The Guardian.
„Păstrăm sacourile? Le dăm jos?” a întrebat ironic premierul britanic Boris Johnson în timp ce se așeza la masă, alături de ceilalți 6 oficiali.
Premierul Canadei, Justin Trudeau, a sugerat „să aștepte” poza oficială înainte de a se dezbrăca, dar apoi Johnson a glumit „trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”, iar glumele pe această temă au continuat.
„Vom avea o expunere la pieptul gol, călare”, a spus Trudeau, referindu-se la celebra ședință foto din 2009 a lui Putin.
„Echitația este cea mai bună”, a spus președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. „Trebuie să ne arătăm pectoralii”, a mai spus Johnson.
La final, cei șapte lideri mondiali au făcut poza oficială de grup, cu sacourile pe ei, înainte ca discuțiile să continue cu ușile închise.

 

Ultimele Articole