AcasăMoney&PeopleTrei cărţi din seria "Avatar", lansate la editura Gama

Trei cărţi din seria “Avatar”, lansate la editura Gama

Cele trei cărţi “Avatar” – “Confruntarea cu Na’vi”, “Albumul filmului” şi “Carte cu abţibilduri reutilizabile”- explorează lumea fantastică a Pandorei şi prezintă informaţii uimitoare despre populaţia Na’vi, dar şi ajută cititorii să recreeze scenele favorite din film cu ajutorul abţibildurilor.

Avatar: Confruntarea cu Na’vi” redă povestea din film a fostului puşcaş marin Jake Sully, care se alătură unei echipe de explorare a planetei Pandora, locuită de exotica civilizaţie Na’vi. Aflat în corpul său de avatar, Jake va trece prin numeroase încercări periculoase şi stranii pentru a fi acceptat în rândul clanului Omaticaya al populaţiei Na’vi.

Avatar: Albumul filmului” reprezintă o incursiune fantastică pe uimitoarea planetă Pandora.

Lungmetrajul “Avatar”, de James Cameron, care a costat peste 500 de milioane de dolari – 300 de milioane de dolari pentru producţie şi 200 de milioane de dolari pentru marketing -, a câştigat, recent, două premii Globul de Aur, la categoriile “cel mai bun film” şi “cel mai bun regizor”, şi trei premii Oscar, pentru cea mai bună regie artistică, cea mai bună imagine şi cele mai bune efecte vizuale.

Ultimele Articole