Trei locuri noi de joacă moderne au fost deschise în parcul Herăstrău

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că municipalitatea a finalizat modernizarea și inaugurarea a trei noi locuri de joacă în Parcul Herăstrău.

Aceste spații au fost aduse la standarde moderne de siguranță pentru anul 2024, oferind copiilor și locuitorilor din București facilități reînnoite și sigure pentru recreere.

„Au fost deschise trei locuri de joacă noi în Parcul Herăstrău și un loc de fitness în Parcul Izvor, după finalizarea procesului de modernizare.

De astăzi, copiii se pot juca aici în spații complet modernizate, cu toate elementele înlocuite și aduse la standardele de siguranță ale anului 2024.

Zilele acestea vom deschide alte șapte locuri de joacă, la care se lucrează, în parcurile Carol, Floreasca și Regele Mihai I”, a scris Nicușor Dan, duminică, pe Facebook.

Parcul Herăstrău este în transformare

În postarea sa pe Facebook, Nicușor Dan a menționat că în următoarele zile vor mai fi deschise alte șapte locuri de joacă în parcurile Carol, Floreasca și Regele Mihai I.

Aceste proiecte fac parte din eforturile administrației locale de a îmbunătăți infrastructura de recreere și sport din Capitală.

De asemenea, primarul a semnat un contract de mentenanță pe o perioadă de 48 de luni, care include verificări trimestriale obligatorii și intervenții prompte, asigurând astfel durabilitatea și întreținerea adecvată a noilor facilități.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed