Trei zile de reduceri consistente la eMAG

0
Trei zile de reduceri consistente la eMAG

Campania “Revoluția prețurilor” se desfășoară în perioada 25-27 iunie și are discount-uri în valoare totală de 5 milioane de lei la zeci de mii de produse, anunță eMAG, într-un comunicat.

 

Reducerile vor fi aplicate timp de trei zile, în perioada 25 – 27 iunie, produselor din toate categoriile listate la eMAG, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casă și grădină, petshop, cosmetice, cărți și jucării.

 

„Miercuri dimineață vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toți clienții care intră pe eMAG.ro vor găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare și electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți”, declară Violeta Luca, Vicepresident & Executive Director eMAG.

 

Toate categoriile de produse listate vor avea prețuri „revoluționare”.

 

„Vom avea tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combină frigorifică la 799 de lei. Anticipăm pe parcursul campaniei o triplare a vânzărilor comparativ cu un interval similar de trei zile dintr-o săptămână obișnuită”, a mai precizat Violeta Luca.

 

eMAG a pregătit stocuri pentru toate cele trei zile ale evenimentului, susțin reprezentanții companiei, iar valoarea totală a reducerilor depășește 5 milioane de lei.