Trend Furniture accelerează expansiunea pe plan național și internațional 

  • Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în 2023
  • A fost finalizată investiția de 200.000 de euro în utilaje noi, care include și implementarea unui nou soft ERP
  • Compania amenajează un nou sediu, pe o suprafață de 4.000 mp, care include zona de producție, depozit, birouri și un showroom

Trend Furniture, furnizorul de soluții complete de amenajări interioare și mobilier pentru industria HoReCa, și-a propus pentru anul în curs consolidarea poziției ca furnizor relevant pentru industria ospitalității, atât la nivel național, prin extinderea rețelei de parteneri în zone turistice precum litoralul Mării Negre, Bucovina, Valea Prahovei sau Oradea, cât și la nivel internațional, continuând expansiunea cu agenți proprii, în țări precum Franța, Austria, Ungaria, Germania și Republica Moldova. 

Trend Furniture a înregistrate performanțe economice foarte bune în ultimul an, demonstrând că răspunde tot mai bine cerințelor pieței și fiind totodată un early adopter al soluțiilor și tendințelor actuale de sustenabilitate. Trend Furniture a încheiat extercițiul financiar în 2023 cu o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în creștere cu 11% comparativ cu 2022, atât în ceea ce privește cifra de afaceri, cât și profitul.

2024 este încă un an de creștere a business-ului și consolidare a poziției noastre pe piață iar această strategie este confirmată de rezultatele obținute deja de la începutul anului. În primul trimestru, am înregistrat un avans de peste 50% la venituri față de aceeași perioadă a anului 2023, iar contracrele semnate deja ne fac să fim optimiști. Ne așteptăm ca investițiile în noi tehnologii și extinderea capacității de producție să ne permită să răspundem cerințelor în creștere ale pieței și să ne menținem ritmul de creștere. Am consolidat relațiile cu furnizorii, optimizând planificarea livrărilor și gestiunea financiară, ceea ce ne-a permis să oferim clienților noștri termene și oferte mai avantajoase din perspectiva achiziției și livrării”, a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.

Trend Furniture a livrat un număr record de proiecte în acest interval, inclusiv proiecte majore pentru multinaționale – benzinării și librării. Sectorul de produse ecologice și sustenabile a cunoscut o dezvoltare semnificativă, prin stabilirea de parteneriate solide cu principalii furnizori. Mai mult, Trend Furniture a oferit sprijin clienților care au aplicat pentru finanțări de stat și europene, punându-le la dispoziție o gamă largă de produse sustenabile și ecologice, toate însoțite de documentația necesară. Astfel, sprijinul venit din partea Trend Furniture a contribuit la obținerea unor punctaje mai mari în cadrul proiectelor lor.

Portofoliul de clienți și de produse al Trend Furniture s-a mărit semnificativ în ultimele 12 luni. Am adăugat clienți noi, multinaționale sau companii medii, dar ne-am extins și portofoliul de produse integrând soluții ecologice și sustenabile, care au fost foarte bine primite pe piață. Cererea a crescut în special din mediul urban, unde clienții sunt tot mai interesați de produse cu design modern și funcțional, în zonele metropolitane precum București și Cluj-Napoca, unde deținem showroom-uri. Anul acesta dorim să ne consolidăm poziția ca furnizor important pentru industria HoReCa și intenționăm să formăm o rețea de parteneri care să ducă brandul Trend Furniture în zone cu mare concentrare HoReCa: stațiuni de la malul Mării Negre, din Bucovina, Valea Prahovei, Oradea, etc. Continuăm dezvoltarea relației cu designeri și arhitecți români, urmând să încheiem parteneriate solide cu una sau mai multe asociații independente de designeri pe care să le susținem. Pe plan extern, continuăm expansiunea cu agenți proprii în țări precum Franța, Austria, Ungaria, Germania, etc. În măsura în care climatul politico-economic ne va permite, dorim să ne extindem și în Republica Moldova, deoarece primim tot mai multe solicitări și din această zonă”, a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.

Trend Furniture a încheiat recent o investiție de 200.000 de euro pentru achiziția de utilaje noi, parte a strategiei sale de dezvoltare pe termen lung. În plus, compania este pe punctul de a finaliza implementarea unui nou soft ERP, destinat să îmbunătățească eficiența operațională și să sprijine creșterea continuă a afacerii. De asemenea, compania și-a propus să se mute într-un nou sediu până anul viitor. Noul spațiu, care va acoperi o suprafață de 4.000 mp, va include o zonă de producție modernizată, un depozit, birouri și un showroom nou, organizând astfel toate operațiunile într-o singură locație.

Despre Trend Furniture

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg. Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed