Tricolorii au ajuns acasă. Sute de suporteri i-au întâmpinat

EURO 2024

Tricolorii au ajuns acasă azi-noapte. „Generația de suflet” a fost așteptată în cantonamentul de la Mogoșoaia de aproximativ 500 de suporteri.

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a declarat în fața suporterilor, căpitanul echipei naționale, Nicolae Stanciu.

„Eu am emoţii specifice înainte de meci, dar acum emoţiile mă copleşesc mai mult decât înaintea oricărui meci. Vă mulţumesc în numele familiei echipei naţionale, a acestei . Nici nu vă imaginaţi cât de mult a contat pentru băieţi, pentru noi toţi, suportul vostru. Şi vă asigur că au dat totul pe teren în mod special pentru voi şi pentru copii României. Să dea Dumnezeu ca în viitor, român cu român împreună, să fim puternici şi mândri că suntem români. Şi să credem că atunci când suntem uniţi şi credem în visul nostru întotdeauna avem o şansă în plus”, a transmis Edi Iordănescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed