TRIUMFUL Vioricăi Dăncilă sau ce a înțeles premierul din rezultatul ultimelor alegeri

0
7
TRIUMFUL Vioricăi Dăncilă sau ce a înțeles premierul din rezultatul ultimelor alegeri

Premierul Viorica Dancila, mutumeste, intr-o postare pe Facebook, colegilor de partid si partenerilor de alianta pentru sustinerea aratata la motiunea de cenzura, iar celor din opozitie le transmite ca nu au reusit sa arate decat amatorism si lipsa de seriozitate si pregatire, indemnandu-i sa reflecteze la semnificatia votului de la ultimele alegeri si sa nu o altereze in propriul interes, unul politic si de imagine.

 

“Multumesc colegilor de partid si partenerilor din alianta de guvernare pentru sustinerea aratata astazi. Este inca o dovada clara a unitatii formatiunilor care compun acest guvern si a determinarii noastre de a ne continua programul asumat. Colegii din opozitie nu au reusit sa arate decat amatorism si lipsa de seriozitate si pregatire. Ii indemn inca o data sa reflecteze la semnificatia votului de la ultimele alegeri si sa nu o altereze in propriul interes, unul politic si de imagine”, scrie Dancila.

 

Ea afirma ca Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate, “nu de joaca de-a da jos guverne, fara un program, fara o echipa si fara pic de viziune pentru constructie si viitor”.

 

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat, inregistrand 200 voturi “pentru” si 7 “impotriva”, in conditiile in care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost inregistrate 3 abtineri.