AcasăEconomieTrupele “Les Elephants Bizarres” si “Scout Astray” concerteaza in prima seara a...

Trupele “Les Elephants Bizarres” si “Scout Astray” concerteaza in prima seara a festivalului de film digital Kinofest

Alaturi de concertele trupelor “Les Elephants Bizarres” si “Scout Astray”, festivalul va gazdui, in prima seara, la The Light Cinema, competitia de film digital de fictiune si concursul de scurtmetraj “Avon Movie for Life”

“La fel ca in editiile precedente, Kinofest va rula timp de 3 zile peste 21 de ore cumulate de filme, de la animatii, fictiuni si micromovie, la proiectii speciale aflate in afara competitiei. Acestora li se vor adauga spectacole de imagini si lumini combinate cu muzica indie. Pasionatii de filme au la dispozitie un abonament la pret special pentru toate cele 3 zile de festival care mai poate fi achizitionat pana miercuri seara sau bilete aferente fiecarei zile care pot fi cumparate direct de la casieriile The Light Cinema”, a spus Valentin Partenie, directorul festivalului Kinofest.

Pasionatii de filme sunt asteptati joi, 22 octombrie, incepand cu ora 17:00 la The Light Cinema la deschiderea celei de-a treia editii Kinofest – primul festival de film digital din Romania.

Cu mai mult de 160 de filme selectate in finala, din peste 20 de tari, din care o treime au fost premiate la cel putin un festival international, iar restul de 50 de filme reprezentand proiectii speciale, best-of-uri si panorame de film, multe dintre ele in premiera, Kinofest se va desfasura pe parcursul a trei zile, intre 22 si 24 octombrie, la cinematograful din Soseaua Progresului.

Prima seara este dedicata filmului de fictiune si competitiei de scurtmetraj “Avon Movie for Life”, organizata cu sprijinul Avon pentru sustinerea “Campaniei impotriva cancerului la san”.

In plus, trupele “Les Elephants Bizarres” si “Scout Astray” vor pune in scena doua live act-uri de muzica punk si disco-punk combinata cu lumini si imagini digitale inedite. 

Cei care doresc sa afle mai multe informatii legate de programul Kinofest si participarea la festival pot accesa website-ul Kinofest.com.

In plus, iubitorii de filme au la dispozitie un abonament special pentru toate cele 3 zile Kinofest disponibil pana miercuri, 21 octombrie, inclusiv, pe TicketPoint.ro, in magazinele Diverta selectionate si la casieriile The Light Cinema.

De asemenea, The Light Cinema va pune la vanzare si bilete la pret intreg pe tot parcursul Kinofest.

Kinofest este unicul festival international de film digital din Romania, realizat de Valetin Partenie cu sprijinul IQads si gazduit de The Light Cinema.

Editia din acest an este sustinuta de AVON Cosmetics Romania, avandu-i ca parteneri pe: Rama si Auto1one.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare a Kinofest 2009 a fost dezvoltat de Rusu + Bortun Brand Growers™, fiind produs cu sprijinul Comitetul Central si Carioca.

Partenerii media ai Kinofest 2009 sunt: Radio Guerrilla, Trilulilu, Tabu.ro, 24-FUN, Zoom, Metropotam, Feeder.ro, CinemaRx.ro, Academia Catavencu, SMARK, Realitatea.net, Port.ro, Cocor Media Channel, Elevate, OOPS Media, Cinemagia, Filmetari.com, Cotidianul.ro, Cinefan.ro si The Money Channel, iar data carrier este Transfer.ro. Premiile acestei editii sunt oferite de Adobe Romania.

Ultimele Articole