Tu cam cât cheltui la un salon de înfrumusețare? Fă economii, încearcă platforma Stailer!

Cu toții avem nevoie ocazional de serviciile hairstyliștilor și tehnicienilor din saloanele de hair&beauty. Însă, câte situații nu există în care te programezi pentru ceva anume, iar când să pleci ți se oprește respirația și te iau transpirațiile când auzi cât ai de plătit? Într-adevăr, dacă vrei calitate plătești, însă nu ar trebui să treci prin situația în care pe site-ul unui salon scrie un preț, iar în realitate este altul. În special femeile au trecut prin asta, când mergeau la salon pentru un lucru și hairstyliștii se apucau să le facă și altele, fără permisiune. Iar de cele mai multe ori persoanele nu au curaj să conteste prețul și plec de acolo dezamăgite, cu bani mai puțini decât și-au propus să cheltuie și cu promisiunea în minte că nu se mai întorc acolo.

Ei bine există o soluție pentru această problemă comună. Incearca platforma Stailer! Este metoda modernă de a te programa la salon și este gratuită, iar numărul programărilor este nelimitat. Descoperă mai jos de ce este mai avantajos să te programezi astfel.

 

Alege mereu saloanele care se potrivesc cerințelor tale

  • Nu vei mai avea vreodată suprize neplăcute când vrei să plătești. Asta pentru că Stailer este un filtru în care sunt înscrise saloane din 41 de orașe. Tu setezi locația, genul, serviciul dorit, data și ora. Apoi primești lista cu locurile unde îți poți rezerva locul. Poți studia la fiecare salon în parte poze din locație, prețurile percepute, durata serviciilor, recenzii ale cliențior. Și cât scrie, atât plătești! Nimic mai mult, nimic mai puțin. Astfel faci o alegere care nu te va dezamăgi în niciun fel și te încadrezi în bugetul pe care-l ai.
  • Nu mai depinzi de programul de deschidere. Cu Stailer te poți programa oricând și noaptea când toată lumea doarme în afară de tine. A doua zi hairstylistul va găsi locul rezervat în agenda sa online.
  • Nu mai trebuie să suni în disperare sau să faci căutări amănunțite pentru a găsi un loc liber. Prin Stailer te programezi în mai puțin de 5 minute și totul este online, inclusiv anulările programărilor. Nu se percepe nici măcar 1 leu!
  • În caz de urgențe, când nu ai programările făcute pentru un eveniment, Stailer este prietenul tău cel mai bun. Ai mai multe șanse să găsești cu el locuri disponibile.

 

Încearcă și aplicația Stailer!

Dacă îți dorești să ai agenda de programări mai la îndemână, incearca si aplicatia Stailer. O găsești în Magazin Play, App Store și App Gallery. Este gratuit de instalat, îți creezi un cont sau te conectezi cu Facebook, iar mai apoi poți începe să-ți faci programări. Totul este mult mai simplu cu Stailer în materie de programări la saloane. Nu mai pierzi timp, energie, nu-ți mai faci nervi și cu el ai posibilitatea de a descoperi saloane din orașul tău de care nici nu știai. Poate că de ceva timp chiar doreai să schimbi salonul cu care te-ai obișnuit fiindcă nu prea mai sunt pe placul tău serviciile oferite. Da șansa altor hairstyliști pricepuți, ei te așteaptă pe Stailer.

 

Contact:

[email protected]

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri