x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

TUDOREL TOADER, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre subiectul zilei

Ministrul Justiției Tudorel Toader a făcut luni dimineața noi precizări privind Ordonanța de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite, din 2014 până acum, să poată face recurs în anulare, afirmând că premierul va decide când și dacă aceasta va fi adoptată.

Author: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 21.01.2019, 8:50

Toader a spus că există un draft la MInisterul Justiției și a mai susținut că se va cere avizul Consiliului Legislativ și al CSM în funcție de care se va ajunge la o forma finală a documentului.

 

Guvernul va da “în cel mai scurt timp posibil” o Ordonanță de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite să poată face recurs în anulare, a anunțat, duminică seară, la România TV, ministrul Tudorel Toader. El a mai spus că așteaptă motivarea deciziei Curții Constituționale privind protocoalele între Ministerul Public și SRI și că, cel mai probabail, se va proceda la fel – va fi dată o Ordonanță de Urgență.

 

Articolul integral pe HOTNEWS