AcasăActualitateTunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională colaborează

Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională colaborează

Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională colaborează. Adelina Pestrițu a renunțat de mult la viața de prezentatoare tv și s-a concentrat pe social media, lucru care până acum pare să fie cea mai bună alegere.

Adelina Pestrițu are la activ mai multe contracte cu branduri celebre din România și nu numai, iar recent a anunțat și colaborarea cu o mare multinațională.

Este vorba despre Samsung. Mai exact, Adelina Pestrițu promovează produsele Samsung și chiar a optat pentru un telefon mai deosebit în reclamele de pe social media.

„Viața e mai frumoasă în roz, chit că e cald sau frig afară, iar eu vin cu o veste la fel de roz. @samsungromania a lansat colecția Unfold the stylez realizată împreună cu @fashiondays , inspirată din noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3. În colecție sunt piese versatile, pe care dacă le combini în câte variante vrei, poți construi sau transforma o mulțime de ținute. Vă las link în swipe să vedeți colecția!”, scria vedeta.

Menționăm faptul că Adelina Pestrițu mai are contracte și cu cei care produc telefoanele Oppo. De asemenea, aceasta colaborează cu Fashion Days, About You și nu numai.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.