x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(7) "politic"

Țuțuianu: Dragnea va candida la președinția României. E cel mai periculos dintre contracandidații lui Iohannis

„Cine îşi închipuie că va renunța în favoarea altui candidat nu îl cunoaște suficient. Toate celelalte așa-zise propuneri sunt fumigene aruncate pe piață, inclusiv domnul Tăriceanu", a declarat Adrian Țuțuianu. Fostul vicepreședinte PSD susține că anul acesta Liviu Dragnea va fi în prim plan și va exista o campanie puternică de promovare a acestuia.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.01.2019, 13:56

„Va fi o campanie de prezentare a lui Liviu Dragnea ca fiind o victimă a statului paralel, ca fiind un român dintre români, cum a anunțat domnul Codrin Ștefănescu că se va căsători. Asta face parte dintr-o campanie de promovare, românul se va uita la televizor, va comenta, iar Dragnea va fi în prim plan”, susține acesta.

 

Țuțuianu i-a transmis un mesaj președintelui Klaus Iohannis în care îi transmite că liderul PSD este cel mai periculos contracandidat.

 

„Chiar dacă Guvernul are o încredere de 18% și este considerat nepreformant de majoritatea populației și chiar dacă Liviu Dragnea are o cotă de 5%, Iohannis se înșeală. Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidații lui prin ceea ce poate să facă și prin determinarea cu care se va înscrie în aceasta competiție”, susține Țuțuianu.

 

El crede că în 2020 Liviu Dragnea va fi în continuare președintele PSD, „va pierde alegerile prezidențiale, va veni în partid şi va spune că există un preț pentru guvernare pe care l-a plătit, nu va avea prea mulți contestatari în partid și de aceea va rămâne președinte”.

 

Adrian Țuțuianu a fost exclus din partid prin decizia Consiliului Executiv Naţional al PSD ca urmare a unei scrisori asumate în care era contestat Liviu Dragnea și modul cum acesta conduce partidul.