AcasăEconomieTwitter scumpeşte abonamentul Blue

Twitter scumpeşte abonamentul Blue

Twitter a trimis e-mail-uri celor care plătesc pentru serviciul Twitter Blue, anunţându-i că, în Statele Unite, acesta va costa 5 dolari pe lună, în loc de 3 dolari pe lună cât costa până acum.

Scumpiri similare au loc şi în alte ţări în care abonamentul este disponibil, precum Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Noile preţuri devin active imediat pentru noii abonaţi, însă, cei care folosesc deja Twitter Blue, vor rămâne la vechiul tarif până în luna octombrie.

Twitter Blue oferă o serie de funcţii pe care restul utilizatorilor nu le au la dispoziţie, precum Undo Tweet (posibilitatea retragerii unei postări pentru corectări), opţiuni de personalizare a barei laterale, o listă cu cele mai populare ştiri postate de cei urmăriţi şi ascunderea reclamelor pe unele din site-urile accesate din Twitter.

Twitter a „reuşit” să rateze cu mult previziunile în ultimul trimestru, după scăderea veniturilor anuale cu 1%, în loc de o creştere cu 10,5%. 1,18 miliarde de dolari au fost veniturile Twitter în T2.

Ultimele Articole