AcasăMoney&PeopleGata cu parangheliile! Vedeta manelelor, Tzanka Uraganul deschide un lanț de șaormerii

Gata cu parangheliile! Vedeta manelelor, Tzanka Uraganul deschide un lanț de șaormerii

Tzanka Uraganul lasă parangheliile și deschide un lanț de șaormerii. Răsfățatul star al manelelor este conștient că s-a sfârșit cu huzurul în lumea manelelor, celebrele ”ploi de bani” au devenit istorie, și vrea ca nopțile de muncă la nunți și paranghelii să nu fi fost în zadar.

Speriat de perspectiva economică, cântărețul, pe numele său Andrei Velcu, a studiat bine problema și a decis să investească într-o afacere care să-i aducă venituri sigure, ce-i drept mai mici față de meseria sa.

 Manelistul care a schimbat câteva Rolls Royce-uri în ultimii ani, este pe care să deschidă propria rețea de șaormerii, pentru început cinci doar în București. Localurile de tip fast-vor purta chiar numele său, ”La Tzanca”, și recomandă prin vocea manelistului ”calitate maximă”. ”Mai trebuie să mai facem și câte ceva în viață, nu?”, spune viitorul proprietar de șaormerii.

Adrian Minune construiește un hotel. Este un cadou de milioane pentru soția sa

Vedeta manelelor,Tzanka Uraganul deschide un lanț de șaormerii

Tzanka Uraganul deschide un lanț de șaormerii: ”În scurt timp, ”Shaorma la Tzancă”

”În scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”, anunță fericit solistul lansat de Nicole Guță care, odată cu noua sa afacere, se va împăca și cu ANAF-ul, instituție cu care a avut multe probleme din pricina parcului său auto extravagant și a veniturilor sale.

Tzanka Uraganu’ calcă timid pe urmele greilor genului, Vali Vijelie, Adrian Minune și Florin Salam care au investiții de ordinul sutelor de mii de euro în domeniul ansamblurilor imobiliare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.