AcasăMoney&PeopleUimitor la cine va ajunge averea fabuloasă a Tinei Turner. Nu copiii...

Uimitor la cine va ajunge averea fabuloasă a Tinei Turner. Nu copiii săi adoptivi vor fi moștenitori

Tina Turner, regina Rock and Roll-ului american s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Artistă de legendă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame de două ori, artista a lăsat în urma sa o moștenire colosală, spiritual și financiară.

Pe numele său Anna Mae Bullock, solista s-a retras din activitatea concertistică în urmă cu 12 ani (2008/2009), într-un mod onorabil, prin turneul ”Tina!: 50th Anniversary Tour”, care a devenit unul dintre cele mai vândute serii de spectacole din acel an.

În mai mult de 50 de ani de carieră prodigioasă, artista, adevărata regină a Rock and Roll-ului american, a vândut peste 200 milioane de discuri, a susținut mii de spectacole și a jucat în filme iconice care i-au adus o avere fabuloasă. Averea artistei care a murit în casa sa din Elveția, este estimată la circa 250 milioane de dolari.

Uimitor la cine va ajunge averea fabuloasă a Tinei Turner. Fiii săi adoptivi nu sunt ”în cărți”

În ultimii ani de viață, Tina și soțul său au achiziționat o proprietate cu 10 clădiri în valoare de 76 milioane de dolari. Solista are doi copii care mai trăiesc (Crig Turner s-a sinucis iar Ronnie Turner a murit anul trecut). Este vorba de Ike Turner Jr. și Michael Turner, amândoi adoptați în timpul mariajului cu pionierul rock&roll-ului, Ike Turner (fostul său soț), dar cu care nu a mai ținut legătura.

În final, cel care are cele mai multe șanse să moștenească cea mai mare parte din averea artistei Erwin Bach, fostul său soț după căsătoria cu Ike Turner. Erwin este cel care i-a donat artistei un rinichi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.