Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare pe un site de anunțuri

0
56

Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan a ajuns pe un site de anunțuri spre consternarea fiicei defunctului mare actor.

Anamaria Beligan a descoperit cu stupoare că obiecte personale ce au aparținut tatălui său, marele actor Radu Beligan trecut în neființă în 2016, la vârsta de 97 de ani, permisul de șofat și o copie a cărții de identitate a acestuia au fost scoate la licitație pe un site de anunțuri. Cel ce a scos la vânzare bunurile personale ale marelui actor solicită suma de 850 de lei.

Fiica marelui actor  că actele de identitate fac parte din patrimoniul tatălui ei și au fost sustrase din masa succesorală. „Dumnezeule, câtă NERUȘINARE!”, a scris Anamaria Beligan pe o rețea de socializare.

Elena Udrea și-a scos la plajă noul tatuaj de pe piept. Fostă politiciană, nonconformista și-a ”bătut” un mesaj dedicat unei persoane dragi

Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare pe un site de anunțuri

Anamaria Beligan  una din fiicele artistului ce a avut patru copii, a reulit să oprească vânzarea pe site-ul respective. ”Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval”, a mai scris aceasta. Din păcate, actele de identitate care i-au aparținut lui Radu Beligan nu au putut fi recuperate. Anamaria Beligan a mai avut un scandal cu o casă de licitații care a scos la vânzare mai multe obiecte aparținând lui Radu Beligan fără acordul moștenitorilor

Radu Beligan s-a stins din viață la 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani, fiind considerat unul dintre cei mai longevivi actori.

Părintele marilor concerte rock românești, Dorian Ciubuc a ridicat un bloc de birouri de 5 milioane de euro