x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(7) "politic"

Umilință totală pentru Iohannis: A recunoscut prostiile făcute de Guvern

Umilință totală pentru președintele Klaus Iohannis din partea Gabrielei Firea.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.12.2020, 18:02

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea transmite miercuri, după ce Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor, că șeful statului a recunoscut indirect „două prostii majore” ale Guvernului Orban.

„După ce țăranii din piețe au înghețat, după ce produsele lor au degerat, Klaus Iohannis anunță redeschiderea piețelor! Nu o face premierul Orban, pentru că el tocmai contestase la Curtea Constituțională legea PSD prin care se redeschideau piețele. Așadar, anunțul vine de la Iohannis, care recunoaște astfel două prostii majore făcute de „Guvernul Său”:

1. Recunoaște că închiderea piețelor a fost o mare tâmpenie care trebuie neapărat îndreptată înainte de alegeri, în speranța că va opri declinul PNL în sondaje – nu mai pot face majoritatea nici cu USR împreună în viitorul Parlament.

2. Recunoaște că Guvernul Orban a făcut mai puține teste pentru a crea aparența unei scăderi a pandemiei, deși spitalele sunt sufocate și nu mai sunt locuri la ATI!

Dar mesajul lui Klaus Iohannis mai arată ceva și mai important: disperarea PNL după un an de guvernare catastrofală, cu eșecuri pe toată linia!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Social-democrata lansează și un îndemn electoral: „Nu îi putem lăsa încă 4 ani! Veniți vā rog la vot să-i sancționați! Veniți să votați PSD, singurul partid care se va putea lupta cu PNL în viitorul Parlament. PSD are oameni pregătiți să gestioneze și pandemia și economia. Nu vă irosiți votul pentru partidele care nu prea au șanse să treacă pragul. Votați PSD ca să scăpați de PNL și de Guvernul Orban! Votați ca să vă salvați!”.