AcasăGeneralUn afacerist și-a împușcat mortal partenerul la vânătoare

Un afacerist și-a împușcat mortal partenerul la vânătoare

Incident mortal la o partidă de vânătoare! Mărășescu Oliv, din Pâncota, 21 de ani, județul Arad, a fost împușcat mortal, azi-noapte,  pe fondul de vânătoare din extravilanul localității Sintea Mare, de către partenerul și prietenul său, Cătană Orlando, cunoscut ca proprietarul unei săli de evenimente din Șicula, scrie criticarad.ro.

Polițiștii criminaliști și cei de la „arme și muniții” sunt la fața locului, pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

“Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împuşcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Şicula, care lua parte la aceeaşi vânătoare. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat”, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase afirmă că partida de vânătoare era autorizată, însă fac cercetări pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

Ultimele Articole