AcasăActualitateUn bancomat BCR din Timişoara a fost spart. Hoţii au reuşit să...

Un bancomat BCR din Timişoara a fost spart. Hoţii au reuşit să fugă cu peste 43.000 lei

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, suma sustrasă din interiorul bancomatului este de 43.240 lei.

Mai multe persoane necunoscute au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, în incinta unei societăţi comerciale din Timişoara şi au tăiat cu flexul uşa din spate a unui bancomat BCR.

Potrivit reprezentantului Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mihaela Papa, bancomatul era zidit în perete, iar camera era prevăzută cu un sistem de alarmare cu senzori, care, însă, nu fusese activat. De asemenea, societatea comercială avea un paznic de noapte, care nu a auzit nimic.

“Am fost sesizaţi prin 112 de către paznicul din incinta unei societăţi comerciale de pe strada Ştefan cel Mare din Timişoara că a fost spart un bancomat. Persoane necunoscute au pătruns în curtea interioară a societăţii, apoi în camera în care se afla bancomatul zidit în perete şi prins în podea. Indivizii au tăiat cu flexul balamalele din spatele seifului şi au scos casetele de valori. Camera era prevăzută cu un sistem de alarmare cu senzori, dar nu era activ. Şi în momentul în care au pătruns indivizii nu s-a declanşat. Paznicul a declarat anchetatorilor că are o zonă de patrulare mare şi nu a constatat nimic până în această dimineaţă”, a afirmat Papa.

Conform acesteia, bancomatul a fost alimentat în urmă cu o săptămână. Papa a mai afirmat că paznicul societăţii comerciale a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit anchetatorilor, bancomatul aparţine BCR.

Ultimele Articole