AcasăActualitateSocialUn bărbat din Vrancea a primit o factură de 76 de milioane...

Un bărbat din Vrancea a primit o factură de 76 de milioane de euro la curent. Răspunsul fabulos al Enel

Un bărbat din Adjud, județul Vrancea, a primit 76 de milioane de euro pentru energia electrică consumată pe parcursul a cinci luni. Furnizorul de energie electrică și-a dat seama că s-a produs o eroare și i-a trimis, până la urmă, factura corectă.

Romică Păduraru deține o pizzerie și o brutărie în Adjud, ambele la aceeași adresă. De obicei, spune vrâncenul, dactura la energie electrică nu depășește 1.000 de lei pe lună. La finalul lunii trecute, a avut însă parte de o surpriză de proporții.

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat”, a spus Romică Păduraru.

Digi 24

Furnizorul de energie a reparat, până la urmă, greșeala

În scurt timp, furnizorul de energie electrică și-a dat seama de greșeala făcută și i-a trimis factura corectă. Șocul însă a rămas.

„Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”, spune bărbatul.

Răspunsul oficial dat de Enel

Într-un răspuns pentru Digi24, compania susține că a fost o situație punctuală, regretă eroarea și asigură clienții că depune eforturi pentru a le oferi servicii în condiții optime.

„Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”, a precizat Enel România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.