AcasăActualitateUn bărbat și-a bătut joc de poliție pe Instagram! Era căutat de...

Un bărbat și-a bătut joc de poliție pe Instagram! Era căutat de polițiști după ce a produs mai multe tamponări în București  

UPDATE, joi, 27 octombrie, ora 6:59

Bărbatul a fost depistat de către polițiștii Secției 19 în noaptea dintre miercuri și joi. Acesta urmează să fie condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor.

Știrea inițială:

Tânărul care a fost surprins miercuri seara drogat în traficul din Capitală, în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, își bate joc de polițiști după ce era să lovească trei jandarmi și câțiva pietoni.

Șerban Michelle Antonio care a mai fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri n-a fost încă găsit de polițiști dar postează story-uri de pe contul de instagram „w33”. Ultimul filmuleț este de după incidentul din această seară. La curent cu faptul că este căutat de polițiști, el s-a filmat din cada în care face baie împreună cu o persoană feminină. În video se aude cum le transmite polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”

Pe tot parcursul zilei, acesta a postat mai multe filmulețe din mașina Mercedes pe care o conduce, iar din imagini se poate vedea/auzi că se află sub influența drogurilor. Într-unul din filmulețe apare cu o persoană feminină și mai multe buchete de floarea soarelui, afirmând că „fata a vrut să mănânce semințe”. Într-un alt video amenință polițiștii: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

În jurul orei 19:10 Șerban Michelle Antonio a fost surprins de polițiști în trafic în zona Tineretului, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. Polițiștii au transmis că individul ar fi fugărit și o fată.

Grav este că acesta, ingnorând blocajul și somațiile polițiștilor, a pornit în trombă mașina Mercedes lovind autovehiculele din fața. Era să-i lovească și pe cei trei jandarmi care flancau mașina, inclusiv pe pietonii care se angajaseră să traverseze.

Polițiștii au descoperit mașina, la scurt timp după incident, dar nu și pe individ, care și-a continuat story-ul pe Instagram.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.