x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(16) "instant-articles"

Un cunoscut economist român profețește doi ani de foc: Pregătiti-vă de aterizarea dură!

Economistul Cristian Socol consideră că urmează cel puțin doi ani grei pentru România.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.06.2020, 8:53

Economistul Cristian Socol, unul din artizanii programului de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare din 2016, consideră că urmează cel puțin doi ani grei pentru România.

 

„Dezastru! Pregătiti-vă de aterizarea dură. România va sta în decalaj recesionist cel puțin 2 ani. BNR aruncă în aer prognozele Guvernului și anunță intrarea în decalaj recesionist precum și rămânerea României în criză cel puțin până în anul 2022. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Visul privind Revenirea în V este contrazis de datele BNR. V ul va fi sub linie adică sub 0 cel putin 2 ani. Iată că BNR demontează minciuna revenirii rapide a economiei românești, prezentată drept o mare realizare.

 

Fără un Plan de Relansare Economică, care întârzie să apară, România este aruncată într-o criză profundă din care nu va ieși în următorii 2 ani. În lipsa măsurilor simetrice de stimulare a cererii / ofertei agregate, economia va produce sub nivelul său potențial”, a scris Cristian Socol pe pagina sa de Facebook.