x


  • EUR
    4.7260
    USD
    4.2193
string(7) "politic"

Un fost consilier al lui Basescu il apara pe Dragnea: Foarte bine ca isi ajuta baiatul. Era mai bine sa vanda droguri?!

Fostul cosilier prezidential al lui Traian Basescu, Adrian Radulescu, a declarat joi ca bine ca Liviu Dragnea sa-si ajute fiul in afaceri, din pozitia de decident politic pe care o are seful PSD. Radulescu a participat la o conferinta de presa-fulger organizata de lideri ai crescatorilor de porci, care s-au plans de dificultatile pe care le intampina si de pierderi pe care ei le au in aceasta afacere, dar au spus despre Dragea jr. ca are "un business performant".

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.03.2017, 8:23

Joi, Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania si Federata Pro Agro, un patronat din agricultura din care aceasta face parte, au invitat jurnalistii la o conferinta de presa care avea sa aiba loc cateva ore mai tarziu. Conferinta-fulger – pentru ca de obicei organizatiile de acest fel anunta cu cel putin cateva zile inainte conferintele – a avut ca tema necesitatea introducerii ajutorului de stat pentru fermele de porci romanesti “10.000 de euro la 200 de capete”.

Cel mai vocal a fost Adrian Radulescu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu si fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii din partea PDL. Radulescu, presedinte al Asociatiei Fermierilor din Romania, membra Pro Agro, i-a luat apararea liderului PSD Liviu Dragnea. “Referitor la faptul ca baiatul domnului Dragnea are o ferma de porci, vreau sa va intreb: ce era mai bine, sa aiba o ferma de hasis, sa vanda droguri?!” – a spus Radulescu.

Intr-o ancheta, HotNews a scris ca partidul lui Dragnea are in programul de guvernare si promoveaza in Parlament o schema de sprijin de la stat pentru crescatorii de porci intitulata “10.000 de euro pentru 200 de capete”, in conditiile in care chiar fiul sau, Stefan Valentin Dragnea, are o ferma de porci.

Capitalismul inseamna ca numai ne nastem egali si murim egali. In rest, nu exista asa ceva. Copiii mei au alta sansa fata de copiii lui sau de copiii lui, pentru ca eu vin cu un aport, fie ca am fost politician, fie ca am facut o chestiune si sa ne intelegem sa ne asumam acest lucru. Daca nu intelegem, hai totalitarism!” – a spus Radulescu, in conferinta.

Intrebat daca i se pare in regula ca Liviu Dragnea, ca politician si decident, sa-si ajute propriul fiu, Radulescu a raspuns: “Sigur ca e ok. Ce voiai, sa faca droguri?

Ulterior, Radulescu a rectificat, sustinand ca de fapt a vrut sa spuna ca este de acord ca Dragnea sa-si ajute fiul cu resursele sale, nu in calitate de decident politic.