x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

Un frizer din România, acuzat că a dat o LOVITURĂ de proporţii

Autorităţile judiciare din Mulhouse, Franţa au emis un mandat de arestare pe numele lui Cosmin Alin Juncu, un tânăr frizer în Bacău, acuzat de un furt în formă agravantă comis în luna februarie, anul curent, în localitatea Altkirch.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.06.2019, 6:46

Tânărul de 20 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bacău, iar judecătoriţii Curţii de Apel au dispus arestarea sa în baza mandatului european şi extrădarea în Franţa. Deşi a negat faptele reţinute în sarcina sa, Juncu a consimţit să fie extrădat.

 

El a declarat instanţei că în luna februarie s-a aflat în Franţa dar într-un alt oraş decât cel în care a avut loc jaful. Potrivit autorităţilor franceze, în noaptea de 17.02.2019, Alin Cosmin Juncu împreună cu alte persoane, a spart geamul antiefracţie al magazinului Leclerc din localitatea Altkirch iar din interior au sustras telefoane mobile, tablete multimedia, laptopuri, televizoare, calculatoare şi diverse accesorii în valoare de aproape de aproape 30.000 de euro şi au produs pagube de 18.360 euro. Juncu alături de complici, de asemenea cetăţeni români, ar fi acţionat contracronometru, scrie adevarul.ro.