x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(11) "actualitate"

Un greu din PSD reacționează după ce a fost prins la petrecere: Vorbim de un prieten de-al meu

Europarlamentarul Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu a reacționat după ce a fost surprins la cheful unui primar din Dolj.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.06.2020, 19:41

Acesta a recunoscut că într-adevăr a fost acolo, însă spune că nu a zăbovit și că a respectat toate normele de distanțare socială.

Totodată, membrul PSD a atras atenția că nu a fost la petrecerea unui primar, ci la „un prieten care este și finul său”.

“A fost un eveniment în spaţiu liber şi s-a păstrat distanţa socială înseamnă că am fost acolo. Nu vorbim de un primar din judeţul Doj, vorbim de un prieten de-al meu care este finul meu. Mi-a spus că s-a întâlnit un grup de prieteni înainte de a fi ziua lui de naştere. Ziua lui de naştere este astăzi.

Am mers şi am stat 25 de minute în total. L-am salutat pe el, ne-am retras împreună eu cu el şi încă un consilier. Am discutat câteva lucruri despre alegerile care urmează şi am plecat. Am ajuns acolo cu mașina personală, purtând mască şi respectând distanţa socială”. De asemenea, Manda a ţinut să precizeze că nu a dorit să comenteze pe această temă. Cei cu drona au avut aprobare să filmeze? Că e o amendă de vreo 500 de milioane”, a afirmat soţul Liei Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii.