AcasăGeneralUn ieșean a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a...

Un ieșean a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a încercat o butelie cu bricheta

Un ieșean din Podu Hagiului a distrus gospodăria unei vecine după o încercare nereușită de a înlocui butelia consumată cu una plină, relatează Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în 2018, însă acum s-a dat sentința finală în urma procesului, după ce bărbatul a fost trimis în judecată pentru distrugere din culpă. Meșterul improvizat a fost condamnat la 4 luni de închisoare, executarea pedepsei fiind amânată însă pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Totul a început după ce Tică Atasiei a schimbat butelia Mariei C. Pentru a verifica o eventuală scurgere a gazului, meșterul, în loc să folosească spumă de săpun sau detergent, el a aprins bricheta. Urmarea a fost un incendiu care a afectat grav gospodăria femeii. Bucătăria de vară, o cameră a locuinței, holul și acoperișul casei au ars, fiind distruse de asemenea un butoi, două mese, scaune, o dormeză, frigiderul, televizorul, mașina de curust, haine și veselă, ca și mobila din bucătărie. Pagubele totale au fost evaluate de Maria C. la 25.000 lei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.