Un ieșean a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a încercat o butelie cu bricheta

Un ieșean din Podu Hagiului a distrus gospodăria unei vecine după o încercare nereușită de a înlocui butelia consumată cu una plină, relatează Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în 2018, însă acum s-a dat sentința finală în urma procesului, după ce bărbatul a fost trimis în judecată pentru distrugere din culpă. Meșterul improvizat a fost condamnat la 4 luni de închisoare, executarea pedepsei fiind amânată însă pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Totul a început după ce Tică Atasiei a schimbat butelia Mariei C. Pentru a verifica o eventuală scurgere a gazului, meșterul, în loc să folosească spumă de săpun sau detergent, el a aprins bricheta. Urmarea a fost un incendiu care a afectat grav gospodăria femeii. Bucătăria de vară, o cameră a locuinței, holul și acoperișul casei au ars, fiind distruse de asemenea un butoi, două mese, scaune, o dormeză, frigiderul, televizorul, mașina de curust, haine și veselă, ca și mobila din bucătărie. Pagubele totale au fost evaluate de Maria C. la 25.000 lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri