AcasăPoliticUn liberal îi răspunde lui Ciolacu care a spus că guvernarea de...

Un liberal îi răspunde lui Ciolacu care a spus că guvernarea de dreapta e dezastruoasă: Sunt mândru că sunt membru al PNL

Marcel Ciolacu primește o replică neașteptată din partea unui liberal după ultimele afirmații făcute referitoare la guvernarea de dreapta.

Liberalul Gheorghe Pecingină afirmă, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a calificat drept dezastruoasă guvernarea de dreapta, că este mândru că este membru PNL şi mândru că a facut parte din guvernarea liberală 2020-2021, el prezentând mai multe reuşite economice din acea perioadă, obţinute fără ”salvatorii patriei “ şi tot în situaţie de criză.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri că PSD a dat dovadă de responsabilitate venind la guvernare după doi ani de ”guvernare de dreapta dezastruoasă” şi că el şi colegii săi au ales să se implice în actul de guvernare şi nu să socotească cât de mult cresc în sondaje. De asemenea, Ciolacu s-a declarat mândru că este PSD-ist.

Liberalul Gheorghe Pecingină i-a dat replica într-o postare pe Facebook.

”Sunt mândru că sunt membru al Partidului National Liberal şi mândru că am făcut parte din guvernarea liberală 2020-2021!”, a scris el.

De asemenea, el enumeră mai multe realizări ale guvernării din perioada 2020 – 2021, pentru a răspunde criticilor formulate de “colegii” de alianţă.

”În perioada 2020-2021 fară ”salvatorii patriei“ şi tot în situaţie de criză, guvernele liberale au reuşit: să scădem taxele şi să creştem veniturile la buget că procent din PIB; să reducem deficitul bugetar: să creştem pensiile cu 14% în sep 2020; să rambursăm tva în integralitate; să nu avem restanţe la plata concediilor medicale; să adoptăm măsuri pentru ajutarea mediului de afaceri ( imm invest , factoring etc…); să atragem cele mai multe investiţii străine directe (comparativ cu perioadele precedente); să determinăm agenţiile de rating să crească perspectiva de ţară de la negativ la stabil; să avem predictibilitate fiscală”, a precizat liberalul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.