AcasăActualitateUn nou director în cadrul Diviziei After-Sales la Mercedes-Benz România

Un nou director în cadrul Diviziei After-Sales la Mercedes-Benz România

Serviciile After-Sales (post-vânzare) vor fi coordonate din iulie 2012 de către domnul Rolf Rosendaal, care va deţine funcţia de Director de Servicii Post-Vânzare. Totodată, acesta va deveni membru al echipei de management Mercedes-Benz România, jucând un rol major la nivelul deciziilor din companie.

 

“Pentru Mercedes-Benz, serviciile post-vânzare reprezintă o componentă esenţială a activităţii, întrucât dorim să oferim clienţilor noştri cea mai bună experienţă pe toată durata relaţiei lor cu autovehiculul. De aceea, Rolf Rosendaal reprezintă un câştig foarte important pentru echipa noastră, remarcându-se prin profesionalism şi o experienţă bogată’, a declarat Michael Grewe, CEO şi preşedinte Mercedes-Benz România.


Rolf Rosendaal şi-a început cariera într-o filială din Germania a organizaţiei şi a coordonat proiecte Mercedes-Benz în America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa şi Europa de Est. Experienţa sa internaţională a fost completată ulterior prin misiunea din Liban, unde a avut funcţia de Parts Manager (Director Divizie Piese de Schimb).

Ultimele Articole