x


  • EUR
    4.8595
    USD
    4.1198
string(7) "politic"

Un partid cere ANULAREA alegerilor prezidențiale: A fost depus un DENUNȚ la DNA

Curtea Constituțională a validat, vineri, rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Totodată, instituția a stabilit ordinea candidaților pentru cel de-al doilea tur, care va avea loc pe 24 noiembrie, Klaus Iohannis fiind pe primul loc, urmat de Viorica Dăncilă.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.11.2019, 8:39

Însă, în ziua validării alegerilor, un partid a anunțat că a depus, la DNA, pe 14 noiembrie, un denunț pentru anularea scrutinului prezidențial. Motivul: votul din diaspora a fost fraudat, susține Partidul Dreapta Conservatoare.

 

”Partidul Dreapta Conservatoare, persoana juridica de drept public prin hotararea Civila NR .32 /DEC /P /23.05.2018 din data de 23.MAI 2018 , inregistrat in Registrul partidelor politice la pozitia 175, prin presedintele P.D.C. a depus la data de 14 XI.2019 la Directia Nationala Anticoruptie denunț cu privire la modul in care au fost fraudate alegerile desfasurate la data de 10 XI.2019 pentru alegerea presedintelui Romaniei aât votul prin corespondență și cel anticipat au fost fraudate motiv pentru care cerem tragerea la raspundere penala a celor ce se fac vinovati de aceasta bataie de joc la adresa cetatenilor Romani din diaspora.”, susține Stan Ștefan, președintele Partidului Dreapta Conservatoare.