AcasăMoney&PeopleUn român și-a dat în judecată proprii nuntași după ce aceștia l-au...

Un român și-a dat în judecată proprii nuntași după ce aceștia l-au scăpat din brațe. S-a ales cu dublă fractură și nunta praf

Din nefericire, zicala ”De la bal la spital” s-a potrivit în situația unui bihorean care s-a ales cu coloana ruptă la propria nuntă. În urmă cu un an acesta a fost luat pe sus de nuntașii invitați, purtat pe brațe, aruncat și… scăpat.

Pe numele său Liviu Filimon, nefericitul mire a căzut direct în gât în cea mai frumoasă zi din viața sa, fiind dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Oradea.

Acesta s-a ales cu coloana fracturată și a trebuit să stea mai multe săptămâni internat. Mai rău, la propria-i nuntă, crezând că pot să-i acorde primul ajutor, invitații l-au luat de mâini și picioare și l-au așezat pe un scaun, agravându-i situația. Cum nu și-a revenit complet, acesta s-a transferat într-un spital din Germania, unde acesta lucra și avea asigurare medicală.

Un român și-a dat în judecată proprii nuntași după ce aceștia l-au scăpat din brațe

Liviu Filimon susține că nu poate să-și defășoare activitatea profesională fiind limitat la patru ore de muncă pe zi, drept pentru care i-a dat în judecată pe cei ce l-au scăpat din brațe. ”Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a spus mirele care și-a petrecut nunta la camera de gardă a spitalului. ”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute. Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul”, adaugă acesta.

Liviu Filimon spune că i-a chemat în instanță prietenii care i-au distrus nunta și din cauza cărora a fost la un pas să rămână paralizat, pentru a-și recupera cheltuielile cu recuperarea și nunta dar și pentru că,din cei patru, doar unul s-a interest ulterior de starea sa de sănătate.Primul termen este programat pe 12 octombrie a.c.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.