AcasăMoney&PeopleUn român și-a făcut propriul festival, în curtea bunicilor! Alin Voica: ”«Momente...

Un român și-a făcut propriul festival, în curtea bunicilor! Alin Voica: ”«Momente de Ogradă» reînsuflețește ulița copilăriei prin concerte și bucate locale”

”Momente de Ogradă” este cel mai mic festival din România! Dând cu ochii de promo-ul evenimentului găzduit de ”Casa Dogarului Arena” din satul Merișani, Argeș ai crede că este o arenă pentru evenimente.

În realitatre este de fapt o gospodărie rurală generoasă, unde promoterul concertistic Alin Voica a reușit să-și obișnuiască prietenii cu muzică bună, ”live în ogradă”, mâncare la ceaun, vin tras în oale de pământ și  licori tradiționale. Toate făcute în curtea bunicilor săi ori prin vecini.

Este un festival inedit,  în formatul ”all inclusive” în care intră mai multe resurse: mâncare, băutură, muzică bună și activități, în special pentru cei mici. La ediția de anul acesta (mâine și poimâine) vor cânta în propria curte a organizatorului microevenimentului formațiile Byron, Kryptonite Sparks, Fluturi pe Asfalt, Eyedrops, Rana și Dj Set Kirk. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, micuțul festival ”Momente de Ogradă” a devenit un brand în zona evenimentelor concertistice și culinare.

Alin Voica (FOTO dreapta jos) și-a făcut propriul festival, în curtea bunicilor-”Momente de ogradă”

Vacanța Mare Reloaded! Garcea, Costel și Axinte din nou împreună după mai mult de 10 ani

Alin Voica:”«Momente de Ogradă» reînsuflețește ulița copilăriei prin concerte și bucate locale”

Tot meniul este preparat la fața locului și cuprinde chiar și un atelier de făcut plăcinte.

E casa unde am crescut, unde m-am născut și pe care am moștenit-o. Prin 2012 ne-am apucat de restaurat gospodăria. Am dărâmat grajduri, am pus gazon și cuptoare. Uitându-mă prin curte după ce am terminat șantierul, am zis: dacă tot fac concerte cred că ar merge un concert în așa curte frumoasă. Vița –de-Vie a inaugurat festivalul, a fost prima formație care a cântat la ”Momente de Ogradă”. Este o întâlnire la care sunt implicați prieteni, soții, mame. Un eveniment care se face cu implicarea comunității, unul cât se poate de curat”, povestește Alin Voica cel ce a făcut un brand din festivalul său de curte dar și de uliță.

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.