Un rus și-a făcut un selfie în slip în Crimeea și a dezvăluit din greșeală unde ascunde Moscova rachetele S-400

Un turist rus și-a făcut un selfie pe o plajă din Crimeea și a dezvăluit din greșeală informații strategice despre apărarea antiaeriană a Moscovei. Ucrainenii i-au mulțumit printr-un mesaj ironic, scrie 7sur7.be.

În imagine apare un bărbat care pozează în costum de baie, lângă mai multe rachete sol-aer S-400. Ulterior, bărbatul a postat fotografia pe rețeaua socială VKontakte, echivalentul rusesc al Facebook. Cei care au văzut-o au început să caute informații despre locul respectiv și și-au dat seama unde au amplasat rușii sistemul anti-rachetă S-400. Au identificat locul ca fiind în apropierea unui lac, la marginea orașului Evpatoria, din Crimeea.

„Mulțumim, ține-o tot așa”

Ministerul Apărării al Ucrainei a mulțumit în mod ironic turistului rus pentru ajutor, printr-un mesaj pe Twitter.  „Poate că suntem prea duri cu turiștii ruși… Uneori ne pot fi de mare ajutor. Așa ca acest bărbat, care a făcut fotografii cu pozițiile rusești de apărare anti-aeriană lângă Evpatoria, în Crimeea ocupată. Mulțumim, ține-o tot așa!”, este mesajul armatei ucrainene.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri