AcasăMoney&PeopleUn studio boutique cu creație fotografică contemporană în inima aristocrației Bucureștiului

Un studio boutique cu creație fotografică contemporană în inima aristocrației Bucureștiului

photoartbyralf.com  este un studio foto boutique nou lansat în inima Bucureștiului, în zona Charles de Gaulle, specializat pe portrete compoziționale contemporane – individuale, de familie, copii, headshots, personal branding, maternitate etc.

Proiectul pornește la drum cu un background și know how internațional, cu o poziționare fotografică strategică și un stil de creație fotografică aparte, cu influențe de fotografie fine art, beneficiind de performanțele oferite de cele mai noi versiuni ale programelor specializate în content fotografic.

Raluca Florescu, proprietara studioului specializată în fotografie la Institute of Photography, UK vine și cu un background de comunicare și strategie de media care ajută foarte mult poziționarea și conținutul comunicării fotografice.

Accentul pus pe prelucrare și editare face ca imaginile create de photoartbyralf.com să fie mai mult decât o documentare fotografică a subiectului, artworkul performat de photoartbyralf.com este un concept de content fotografic care transpune fotografia în creație picturală, creând amintiri personalizate și comportamente fotografice gândite pentru a maximiza postura personajelor și pentru a influența pozitiv realitatea transmisă de aceste fotografii.

Sesiunea foto include consultațiile pe styling pre-sesiune, până la 5 ținute, diverse set up uri de lumini și fundaluri, acces la garderoba studioului (formată din creații haute couture, piese vintage, clasice dar și moderne), retouching și editare fotografică și sesiunea foto în sine (în jur de 2h).  În timpul sesiunii sunteți ghidați pas cu pas referitor la poziții, este unul dintre avantajele competitive al studiolui astfel încât să nu aveți nevoie să știți vreo poziție sau vreo regulă, este jobul fotografului să se asigure că va realiza cele mai bune fotografii ale dumneavoastră.

Toate fotografiile sunt montate pe passpartout uri 100% calitate de arhivă, garanție a calității produselor oferite de photoartbyralf.com.

Prețul sesiunii este de 149 euro + colecțiile de fotografii. Nu există obligativitatea de a achiziționa un număr minim de fotografii.

Veți cumpără doar DACĂ și CE va place foarte mult. Decizia este a dumneavoastră.. Mai mult decât atât, până la 31 august, prețul sesiunii este creditat pachetului de fotografii ales deci nu se plătește nici sesiunea foto ci doar fotografiile alese.

PhotoArt by Ralf vă invită la o sesiune foto individuală sau împreună cu cei dragi pentru a crea amintiri pe care le veți prețui mulți ani de acum încolo.

Informații și programări pe info@photoartbyralf.com

Mai multe detalii pe photoartbyralf.com

 

 

Ultimele Articole