Un turoperator anunţă că tarifele la vacanţele din 2023 pe litoralul românesc ar putea fi menţinute la nivelul celor de anul acesta/ Primele oferte pentru sezonul viitor vor fi lansate în septembrie

Litoralulromanesc.ro a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că a început deja discuţiile cu hotelierii din staţiunile de la Marea Neagră pentru lansarea sejururilor din 2023, ce urmează a fi puse la dispoziţia turiştilor chiar din luna septembrie.

“Există o preocupare la nivelul industriei pentru a menţine tarifele din 2022 şi în 2023, astfel încât să nu fie pusă o presiune şi mai mare pe bugetul de vacanţă al românilor. Până la ora aceasta, 90% dintre hotelierii cu care am discutat acest subiect şi-au exprimat dorinţa de a păstra preţurile nemodificate, deşi, la rândul lor, sunt puşi în situaţia de a face faţă unor cheltuieli mai mari generate de inflaţie şi de creşterea TVA la cazare”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro. 

Turoperatorul estimează că scumpirile vor influenţa şi modul în care românii vor rezerva sejururi pentru vara viitoare. 

“În contextul inflaţiei, aşteptarea celor din industrie este ca turiştii să vâneze mai ales oferte speciale şi să se orienteze după preţul cel mai mic. Programul Înscrieri Timpurii – care prevede reduceri de până la 50% la pachetele turistice rezervate din timp şi condiţii speciale de rezervare – este varianta optimă pentru cei care vor să-şi securizeze bugetul de vacanţă şi să fie siguri că se vor bucura de un sejur vara viitoare”, se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate, primele pachete pentru 2023 în condiţiile de rezervare ale programului Înscrieri Timpurii vor fi disponibile chiar din luna septembrie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri