x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Un vloger celebru a instigat la violarea minorelor! Acum și-a pus cenușă în cap

Vloggerul care a instigat la violarea minorelor şi-a cerut scuze prin intermediul unui videoclip: Respect toate femeile.

Author: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 02.06.2020, 15:17

Vloggerul a postat pe 1 iunie, un clip video intitulat ”Îmi cer scuze”, în care și-a exprimat regretul pentru videoclipul în care instiga la violarea minorelor din liceu.

 

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus „Colo”.

 

Tânărul în vârstă de 28 de ani a adăugat că respectă femeile şi că nu este agresiv nici cu iubita sa, de asemenea vlogger, alături de care trăieşte de 6 ani.

 

Bărbatul susţine că la momentul filmării acelui clip nu avea „cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate” , adăugând faptul că nu avea un număr atât de mare de abonaţi şi nu ştia că se adresează „unui public atât de mare şi atât de fraged”.

 

În încheiere, vloggerul a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său.

 

Poliţia Capitalei a deschis o anchetă după ce vlogger-ul Alexandru Bălan, cunoscut în spaţiul online sub numele de Colo, a instigat la violarea minorelor, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

 

„În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat luni Poliţia Capitalei.