Unde îşi petrec Revelionul bogaţii României

Ioan Niculae, patronul InterAgro şi al treilea cel mai bogat român nu are planuri speciale de Revelion. Nu mai pleacă la Buşteni, ca anul trecut ci rămâne acasa, la Zimnicea, unde va petrece înconjurat de familie şi prieteni. Revine la serviciu din 3 ianuarie.

Şi cel mai mare fermier al ţării, Culiţă Tărâţă, stă acasă, la Roman. “A fost un an tare greu şi-acum ne mai odihnim şi noi un pic lângă familie şi prieteni. Nu fac nicio petrecere specială, nu sunt genul. Mai modeste aşa, iar de luni(3 ianuarie – n.r.) înapoi de muncă că sunt o mulţime de făcut”, a spus Tărâţă, pentru Money.ro.

Cel care coordonează afacerile familiei Păunescu, este vorba de Bobby Păunescu, este obişnuit cu Sărbători petrecute în staţiuni de lux. Anul trecut a fost, împreună cu iubita sa Monica Bârlădeanu, în una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din Alpi – Cortina d’Ampezzo. În acest an, va sta acasă, în Bucureşti. “Nu fac nimic special. Aştept noul an când am o mulţime de proiecte. Sper într-un an mai bun, inclusiv pentru afacerile din media, după un 2010 rău. Totuşi cifrele financiare s-au mai echilibrat spre finalul anului aşa că sunt încrezător pentru la anul”, a arătat Păunescu. Cele mai importante produse din media ale acestuia sunt postul B1 TV şi ziarele Capital şi Evenimentul Zilei.

 

Viorel Micula care deţine grupul European Drinks pleacă în Munţii Apuseni. “Fac Revelionul la Stâna de Vale cea mai frumoasă staţiune de iarnă a Apusenilor. Luni-marţi mă întorc la muncă”, a precizat omul de afaceri.

Singurul care ia în calcul o plecare intempestivă din ţară este latifundiarul vasluian Adrian Porumboiu. Totuşi nici el nu e sigur. “Ar cam trebui să mă duc în Franţa, la cuscri, dar cu vremea asta… Să vedem ce prognoză e şi mă decid dacă rămân la Vaslui ori plec”, spune Porumboiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed