x


  • EUR
    4.8338
    USD
    4.4477
string(7) "general"

Ungureanu (USR), declarații uimitoare: Am fost în acea locaţie aşa-zis secretă a doamnei Firea

„Au început să vină pe la ministerul Sănătății niște persoane care prezintă tot felul de roboți cu raze ultraviolete ca în cazul gripei aviare, folosindu-se de acest moment de criză, tot felul de speculații, de pseudomasoni care își arată insignele”, a declarat Emanuel Ungureanu, referitor la coronavirus.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.02.2020, 13:53

„Ministerul Sănătății să oprească de la poartă aceste persoane care au venit și prezintă aparatură de sute de mii de euro și propun în pliante sursa de finanțare din fondul de rezervă”, a mai spus deputatul USR.

 

El a precizat că „primește mesaje şi sesizări alarmante din partea unor bolnavi cronici din Bucureşti şi din zonele limitrofe care se plâng că aşa zisa locaţie secretă pe care a amenajat-o doamna Firea împreună cu DPS Bucureşti şi a fost transmisă în presă cumva pe surse şi este foate apropiată de un loc foarte aglomerat din Bucureşti”.

 

„Astăzi de dimineaţă am fost în acea locaţie aşa-zis secretă, unde mai sunt cinci pacienţi care au venit de pe acea navă să văd cu ochii mei dacă este adevărat dacă aceşti călători care au venit din zonele focar de coronavirus ar fi fost cazaţi într-o clădire unde la parter sunt pacienţi cu boli cronice. Din păcate s-a confirmat această informaţie, vorbim despre o clădire care îngrijeşte aproximativ 200 de pacienţi, mulţi cu boli autoimune, unii au imunitatea foarte scăzută şi îngrijorarea aceastora este că aceste circuite care practic sunt spearate intre potenţialii pacienţi care ar fi putut să fie infectați cu coronavirus şi ei, ca bolnavi cronici, s-ar putea intersecta într-un fel sau altul”, a concluzionat acesta.