UniCredit Ţiriac Bank are un nou economist-şef

Cătălina Molnar, noul economist-şef al UniCredit Ţiriac Bank, are o experienţă de peste nouă ani în domeniul cercetării, ca economist în cadrul Băncii Naţionale a României (2003 – 2007) şi ulterior ca Senior Economist în cadrul unei alte bănci comerciale (2007 – prezent). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe – Bănci şi un program de masterat în macroeconomie DOFIN, în cadrul aceleiaşi instituţii.


Dan Bucşa s-a alăturat echipei UniCredit Ţiriac Bank în iunie 2011, având o contribuţie foarte valoroasă la cercetarea economică efectuată în cadrul băncii. Din septembrie 2012, va face parte din echipa de analiză şi cercetare a grupului UniCredit de la Londra, condusă de către Gillian Edgeworth, economistul-şef pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (Eastern Europe, Middle East, and Africa – EEMEA). Noile atribuţii ale lui Dan Bucşa vor viza în special activităţile de research pentru pieţele din Europa Centrală şi de Est. Este doctor în economie şi are o vastă experienţă în domeniul cercetării economice, inclusiv ca Şef al Serviciului de Prognoze Macroeconomice din BNR.

 

În acelaşi timp, Mihai Patrulescu s-a alăturat echipei UniCredit Ţiriac Bank pe poziţia de Senior Economist. Cu o experienţă relevantă ca analist al cadrului macroeconomic în instituţii financiare de calibru de pe piaţa din România, Mihai Patrulescu a absolvit ASE, Finanţe-Bănci, iar ulterior Barcelona Graduate School of Economics, cu specializare în finanţe internaţionale, crize financiare, datorii suverane şi politici economice.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed