Vă mai aduceți aminte de ”Justițiarul” de la OTV? Luis Lazarus a luat-o de la 0 după ce a pierdut tot, casa, mașinile și economiile

Vă mai aduceți aminte de Justițiarul de la OTV, Luis Lazarus. A fost nevoit să o ia de la 0 după ce a pierdut tot, casa, mașinile și economiile.

Colac peste pupăză, a pierdut și un proces intentat de Oana Zăvoranu, în care acesta îi cerea în instanță 100.000 de euro daune morale pentru că, în niște discuții ”aprinse”, avocatul a numit-o într-o emisiune ”semi-asasină” și ”centuristă”.

Confom deciziei instanțe din în urmă cu patru ani, Luis Lazarus urma să-i plătească 15.000 de euro Oanei Zăvoranu și s-a ales cu recomandarea de a se abține pe viitor cu afirmații publice nedovedite. Însă Oana Zăvoranu nu a reușit să-și recupereze nici suma sus amintită.

Cătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere! Își lansează propria linie de parfumuri

Vă mai aduceți aminte de Luis Lazarus, ”justițiarul” de la OTV?

”În anul 2019, am rămas fără lichidități și am fost nevoit să-mi vând tot ce aveam, casa și mașinile”, spune mondenul personaj nelipsit de la discuțiile efervescente purtate în emisiunile de scandal din urmă cu 10 ani. ”Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele său. Eu vin și întreb, când tu ești nimeni în drum, cum poți să vii la televizor și să ai tupeu să spui că tu ai vrea să faci, să dregi”, spunea Oana Zăvoranu.

Cătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere! Își lansează propria linie de parfumuri

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri