Vacanțe last-minute de Sfânta Maria

Unele agenții de turism și hoteluri au oferte last-minute pentru clienții care au lăsat organizarea vacanței pe ultimul moment.

 

Referitor la bugetul necesar, cazarea pe litoral costă, în această perioadă, circa 100 lei de cameră. Iar ofertele pentru munte se situează pentru trei nopți la 200-250 lei pentru trei nopți de cazare, potrivit agențiilor de turism.

 

Depinde, însă, de ce facilități îți dorești să beneficiezi în acest weekend prelungit. Hotelul Victoria, de 3 stele, din Mamaia, oferă pentru cupluri un pachet all inclusive de trei nopți în perioada 15-18 august la prețul de 1.725 lei. Dacă optați pentru varianta doar cu mic dejun prețul scade la 1.012 lei pentru două persoane.

 

Un alt hotel de pe litoral care are o ofertă specială de Sfânta Maria este Europa, 4 stele, din Eforie Nord. Tarifele pornesc de la 149 euro pe noapte, pentru o cameră dublă. Prețul include cazarea cu mic dejun pentru doi adulți și un copil până în 12 ani, acces la piscină și la plaja hotelului.

 

Dacă sunteți pregătit să plecați chiar astăzi și preferați zona montană, puteți opta pentru un mini-sejur la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, de 4 stele, unde locul în camera dublă standard costă 95 euro pentru trei zile de cazare. Un cuplu va plăti, astfel, 190 de euro pentru un sejur de trei zile chiar dacă va veni cu copiii cu vârste până în 12 ani, deoarece oferta include cazare mese gratuite pentru aceștia. Totodată, sărbătoriții care poartă numele de Maria sau Marian primesc un voucher la Spa, iar restul o reducere de 25% la orice terapie Spa. Tarifele menționate includ cazarea cu mic dejun, cina cu petrecere românească, în seara de 15 august, loc de joacă pentru copii, acces la piscină, saună, jacuzzi și sală fitness.

 

O altă variantă este petrecerea sărbătorii la bulgari. Trei nopți de cazare pentru două persoane, în perioada 15-18 august, în regim all inclusive costă de la aproximativ 240 de euro, la Hotelul Elena, 4 stele, în stațiunea Nisipurile de Aur.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed