AcasăActualitateVaccinată cu trei doze, Gabriela Firea are din nou Covid! „E peste...

Vaccinată cu trei doze, Gabriela Firea are din nou Covid! „E peste tot. Se răspândește ca focul”

Gabriela Firea a anunţat pe o rețea de socializare că ea şi soţul ei, Florentin Pandele, au din nou COVID. De data aceasta, cei doi s-au infectat cu varianta Omicron. Este a treia oară când fac Covid-19.

Fostul primar al Capitalei a precizat că s-a infectat de la copii.

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea”, a scris Gabriela Firea.

Gabriela Firea, care în luna noiembrie a preluat Ministerul Familiei, Tineretului și Egalități, a făcut Covid pentru a doua oară în trei luni. În luna octombrie, ea a anunțat că s-a îmbolnăvit, dar că trece printr-o formă ușoară a bolii.

Gabriela Firea este vaccinată cu trei doze

Gabriela Firea este vaccinată cu trei doze de vaccin anti-covid, după cum însăși a declarat. „Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (…) În fața bolii toți suntem egali”, a spus ea la vremea respectivă.

Ea declara ulterior, într-o emisiune televizată că s-a tratat cu Arbidol, un medicament de care a făcut rost prin „prieteni, cunoștințe”, pentru că nu figurează pe lista medicamentelor omologate pentru tratamentul COVID în România.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți.

Ultimele Articole