AcasăEconomieVâlcea: Îmbrăcăminte contrafăcută, retrasă de la vânzare în urma unui control al...

Vâlcea: Îmbrăcăminte contrafăcută, retrasă de la vânzare în urma unui control al poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice – FOTO

Controlul a fost făcut de către poliţiştii vâlceni la două societăţi comerciale care au magazine în Râmnicu Vâlcea şi în Drăgăşani. Poliţiştii au constatat că în respectivele magazine se aflau 144 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele unor mărci de renume.

 

„Bunurile în cauză, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, au fost reţinute de poliţiştii în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională conform O.U.G. nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei,  fiind confiscată suma de 974 de lei”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Vâlcea.

 

Poliţiştii au deschis de asemenea două dosare penale care vizează infracţiunea de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Ultimele Articole