AcasăEconomieValoarea medie a coşului de cumpărături în reţeaua magazinelor Auchan a scăzut...

Valoarea medie a coşului de cumpărături în reţeaua magazinelor Auchan a scăzut cu 5%

„Coșul mediu de cumpărături s-a redus cu 5% ca valoare, de la 1 iulie, iar cei care vin la cumpărături au la ei, în medie, o bancnotă de 50 de lei. Acesta este bugetul românului pe timp de criză, care cumpără în medie 20 de articole”, a declarat Patrick Espasa, directorul general Auchan România. Prețul mediu de vânzare în magazinele Auchan este de 4 lei.

Retailerui francez
Auchan va deschide un nou concept de magazin în cadrul proiectului Palas din Iași, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu. Magazinul va fi situat în centrul istoric al orașului și va avea o suprafață de 5.000 de mp, din care 80% destinată produselor alimentare. Valoarea de piață a spațiului pentru magazinul Auchan este de 15 milioane de euro.

Auchan România
are în plan dublarea numărului de hypermarketuri în România ajungând la un număr de 12 unități până în 2012, iar valorea investițiilor pentru următorii trei ani se ridică la 150 de milioane de euro, cu o investiție medie anuală de 40 de milioane de euro. Printre orașele luate în vizor sunt Constanța, Iași, Craiova și București.

Ultimele Articole