x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.1768
string(16) "instant-articles"

Vecinul care a intrat în casa lui Dincă, mărturii ȘOCANTE: Erau munți de pământ

Un vecin care a făcut turul casei lui Gheorghe Dincă a povestit într-un interviu acordat Antena 3 ce a văzut în casa ororilor.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.08.2019, 6:35

Bărbatul povestește că peste tot erau șanțuri și maluri înalte de pământ pe care trebuia să le treci între camere, iar masa lui Dincă nu avea picioare.

 

“Casa părea din “Familia Adams”. Cum a închis porțile am văzut că avea niște dulăi mari, cred că erau doi sau trei. A țipat la ei foarte puternic și se cunoștea că îl știau de stăpân – au tăcut instantaneu.

 

Nu era o persoană foarte inteligentă, se vedea că vindea niște chestii care aveau o valoare istorică foarte mare și cerea niște prețuri pe ceva care nu făcea doi bani. Mi-a arătat tot ce avea pe acolo printre care și o masă de tâmplărie. Și l-am întrebat de ce nu are picioare. A zis că nu are și a zis să se uite după ele. M-a lăsat în prima cameră de la parter, care părea că a fost un magazin, și erau nișe gropi de parcă cineva pierduse ceva acolo și căuta cu lopata. Erau săpate niște șanțuri, în unele locuri fiind ciment, în altele, pământ”, își amintește bărbatul.