Vedetele care te răcoresc vara aceasta! Au investit în ștranduri și piscine publice

Vara aceasta, când temperaturile ating cote alarmante, câteva vedete din România îți oferă soluția perfectă pentru răcorire: ștranduri și piscine publice de top

Fie că vorbim despre sportivi, investitori în fotbal sau cântăreți celebri, aceștia au transformat pasiunea lor pentru afaceri într-o oportunitate de a aduce confort și distracție publicului.

Dinu Pescariu: club exclusivist de vară

Dinu Pescariu, fost jucător profesionist de tenis, deține una dintre cele mai exclusiviste piscine din Capitală. Clubul său de elită se dezvoltă continuu, cu planuri de a adăuga trei noi piscine exterioare, ceea ce reprezintă o investiție totală de aproximativ 5 milioane de euro. Locația oferă un cadru rafinat pentru relaxare și activități acvatice de lux.

Dan Bittman: piscină și bălăceală la baza sa de sporturi nautice

Cunoscutul solist de la Holograf Dan Bittman a inaugurat recent o piscină la clubul său de sporturi nautice situat pe Balta Sulimanu. Spirit întreprinzător, Bittman a transformat baza de wakeboarding într-un complex de vară complet, care include spații de cazare, un restaurant, bar, plajă, terenuri de tenis și o piscină cu nocturnă. Baza cântărețului este locul perfect pentru o zi plină de distracție și relaxare.

Câtrva vedete au investit în ștranduri tocmai bune de vizitat în vara asta!
Câtrva vedete au investit în ștranduri tocmai bune de vizitat în vara asta!
George Țucudean: ștrandulul preferat al arădenilor

Fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, George Țucudean administrează afacerile familiei sale, inclusiv un ștrand în Arad. Acesta include un bazin de înot de 25 de metri lungime, un bazin pentru copii cu tobogane și apă încălzită la 30 de grade. Țucudean continuă astfel tradiția familiei, aducând bucurie și relaxare locuitorilor din Arad.

Constantin Enceanu a mutat plaja Zanzibar din Filiași

Folcloristul Constantin Enceanu a investit peste 200.000 de euro într-o piscină spectaculoasă denumită „Zanzibar” în Filiași. Locația se întinde pe aproximativ 10 hectare și include spații de cazare, o terasă cu 50 de locuri, un restaurant cu 100 de locuri, piscine, inclusiv una încălzită pentru copii, și pontoane la lac. Fiica și ginerele lui Enceanu se ocupă de administrarea acestei oaze de relaxare.

Câtrva vedete au investit în ștranduri tocmai bune de vizitat în vara asta!
Cristi Borcea se scaldă în ”două ape”! Are 2 ștranduri în București

Fostul acționar al clubului Dinamo, Cristi Borcea (FOTO) și-a extins portofoliul de afaceri în domeniul recreativ prin deținerea a două ștranduri în București. sunt destinații populare pentru bucureșteni, oferind o gamă variată de piscine și tobogane de apă. Aceste locații sunt ideale pentru familii și tineri care caută distracție și răcorire în zilele toride de vară.

Nicolae Cristescu: piscina lângă București

Fostul patron al echipei de fotbal Rapid, Nicolae Cristescu, deține o piscină situată la doar 10 minute de București, în comuna Tărtășești, Dâmbovița. Această locație este perfectă pentru cei care doresc să evadeze din agitația orașului și să se bucure de o zi de relaxare la piscină.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed