x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(14) "moneyamppeople"

Vedetele noastre s-au apucat de yoga. Caută purificarea în cele mai SEXY poziții! (GALERIE FOTO)

Yoga este din ce în ce mai apreciată printre vedetele autohtone! Evadare din viața lor agitată, în căutarea echilibrului visat, multe frumoase românce au luat în serios acestă opțiune foarte populară la Hollywood.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money&People | Publicat: 13.08.2020, 15:56

Pe urmele lui Jennifer Aniston ori Lady Gaga și ale noastre Laura Cosoi, Sylvia Sîrbu, Andreea Raicu, Andreea Marin, Iulia Vântur ori Vica Blochina caută purificarea minții și trupului prin practicarea yoga și se declară fascinate.

Sylvia Sîrbu: ”Doua practici care te vor ajuta enorm și care-ți vor fi ghizi de nădejde în demersurile tale spre o viață mai bună sunt MEDITATIA și YOGA.Aceste practici nu-ti cer explicatii, nu-ți cer să analizezi nimic din ceea ce nu doresti. Ele doar aduc la suprafață acele blocaje, emoții și gânduri care au nevoie de constientizare si eliberare și îți dau oportunitatea să le observi fără a le judeca”

Laura Cosoi: ”Faptul că sunt în contact direct cu natura, că respir aerul de afară, privesc copacii, florile și cerul intensifică mult beneficiile practicării yoga. Este o experiență uimitoare pe care, oricât aș explica-o, trebuie trăita pentru a o întelege pe deplin”

Sylvia, fosta ASIA, actualmente ”profa de yoga”, Vica Blochina și Corina

Andrea Raicu: ”Yoga nu este o religie ci un stil de viață care te ajuta sa te conectezi la tine, să ajungi la acel echilibru între minte si corp, să ai claritate, sa fii prezent și să devii coștient de gândurile care pare ca nu se opresc și îți fură linistea.

Andreea Marin: ”Mi-am făcut o promisiune, de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup și suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritual. Dieta naturală m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile”

Andreea Raicu, Iulia Vântur și Andreea Marin

Iulia Vântur: ”Când esti lumină pentru tine, ești lumina lumii. Dragostea, pacea și lumina sunt în ființa ta, trebuie doar să te conectezi. Yoga este o modalitate bună de a o face”

Laura Cosoi și Vica Blochina