Vezi aici ce promoţii mai găseşti anul acesta la retaileri

 

Până la sfârşitul acestei luni, în toate magazinele Kultho din centrele comericale din ţară se oferă o reducere de 10% la achiziţia unui ceas sau bijuteriilor marca Versace.

 

La Marionnaud se oferă reduceri de 20% la achiziţia seturilor de parfumuri cadou. Oferta nu se cumulează cu altele, iar reducerea se oferă în limita stocului, iar la magazinele Body Shop se găsesc produse în ofertă cu reduceri de până la 50%.

 

Deşi nu e o ofertă nouă, cei de la Kenvelo merg în continuare pe promoţia “Cumperi de 300 de lei, plăteşti doar 150 de lei”.

 

De asemenea, dacă veţi cumpăra un articol de la Champion, pe cel de-al doilea îl puteţi cumpăra cu 75% reducere.

 

Cei care fac cumpărături la Benvenuti vor primi petnru fiecare 200 de lei cheltuiţi un talon de participare la o tombolă al cărui mare premiu este un BMW Seria 3. Premiul II constă în încălţăminte gratuită pentru o periaodă de cinci ani în valoarea de 2.000 de lei anual, iar premiul III constă în încălţăminte gratuită în valoare de 1.000 de lei.

 

Pentru clienţii Diverta, până la sfârşitul anului transportul este gratuit la orice comandă, indiferent de valoare, iar toate cărţile disponibile au reduceri de 15%. De asemenea, mai găsiţi filme cărţi şi cadouri pentru copii cu reduceri de până la 50% într-un loc special amenajat.

 

Bigotti oferă tot până la sfârşitul acestui an reduceri de 40% pentru curele şi pulovere şi 30% pentru hanorace şi cămăşi. În plus, se pot cumpăra şi costume cu un preţ redus de până la 25%.

 

Cei de la D’s Damant ofertă o reducere de 50% pentru cel de-al doilea produs cumpărat, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

Şi cum e sezonul de schiat, la magazinul Hervis găsiţi toate schiurile la preţuri reduse cu 20%.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed