Vezi aici telefoanele Samsung disponibile la Yzzy și decide-te asupra modelului dorit

Telefoanele mobile și gadget-urile smart sunt la ordinea zilei în timpurile actuale. Lumea este în căutare de noi modele, noi versiuni ale acestora. Acționând ca un asistent personal, telefonul sau ceasul smart ne ajută să plătim facturi, să ne setăm alarme și să primim apeluri și mesaje pe care nu le putem rata. Când acestea se strică sau ceva la ele nu mai funcționează corespunzător, imediat ne orientăm către un service profesional sau căutăm oferte pentru achiziționarea unui model mai nou.

Fiind indispensabile, telefoanele mobile ajung să coste sume mari de bani. Unii chiar sunt dispuși să economisească lună de lună pentru a ajunge la suficient capital pentru ultimul model de telefon recent apărut. Un start-up sucevean, pe numele său Yzzy, pune la dispoziția publicului diverse modele de telefoane second hand la prețuri imbatabile. Apple, Huawei, OnePlus, Xiaomi, poți să vezi aici telefoanele Samsung disponibile la Yzzy

Second hand, dar funcționează ca unul nou

La prima vedere poate ai crede că sunt niște telefoane second hand care nu funcționează așa bine. Produsele second hand tind să fie blamate de unii oameni, creând astfel o impresie greșită. Ei bine, află că telefoanele comercializate la Yzzy sunt atent verificate și reparate, dacă este cazul. Apariția unor probleme pe viitor este puțin probabilă. Dar în cazul în care apar, la Yzzy ai parte de garanție timp de 12 luni.

Telefoanele Samsung se clasează printre primele alegeri ale iubitorilor de telefoane mobile. Datorită funcțiilor specifice ale telefoanelor și a designului elegant care se pliază pe nevoile consumatorilor, brandul Samsung este preferat de o mare categorie de oameni. Unii chiar  sunt consumatori fideli și doresc să achiziționeze doar gadget-uri provenite de la acest brand. Ceea ce ne duce cu gândul că pasionații există chiar și în domeniul tehnologiei.

La Yzzy îți poți vinde vechiul telefon și îl poți cumpăra pe cel nou

La Yzzy există opțiunea de a-ți poți vinde telefonul vechi. Plasează o comandă de vânzare în secțiunea dedicată din site, apoi Yzzy trimite un curier să ridice telefonul. Acesta  va fi verificat de către specialiști în detaliu și ulterior vei fi informat despre cotația finală de preț. Practic pentru doritori avantajul îl constituie faptul că din același loc își pot achizitiona un telefon second hand. Aici vei găsi telefoane aparținând unor branduri celebre, care arată și se comportă ca unele noi. De menționat că totul se întâmplă online, cei care vând sau cumpără prin Yzzy nu vor depune vreun efort pentru deplasare.

Cei de la Yzzy nu acceptă telefoane furate, de aceea poți verifica chiar tu IMEI-ul telefonului pe site-ul Yzzy.ro. Este bine să știi aceste lucruri în prealabil, în caz că te hotărăști să-ți schimbi telefonul și vrei să apelezi la Yzzy.

Poți cumpăra telefonul mult dorit în rate avantajoase. Vei ști de la început care este suma alocată ratei în fiecare lună și nu vei avea costuri adiacente. Alege un telefon de la Yzzy și nu ține cont de prejudecățile atribuite produselor second hand. Convinge-te de acest lucru și dă vorba mai departe pentru a afla toți cunoscuții.

Contact:

0761 053 053

[email protected]

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed