x


  • EUR
    4.8079
    USD
    4.4355
string(9) "lifestyle"

Vi-l mai amintiți pe cowboy-ul de pe pachetele Marlboro? Azi s-a terminat

A murit celebrul cowboy de pe pachetele de Marlboro.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 09.11.2019, 11:15

Primul cowboy adevărat care a apărut în reclamele Marlboro în anii ´60 a murit la începutul lunii noiembrie, la 90 de ani fără să fumeze niciodată, anunță TMZ.

 

Robert Norris a fost chipul din reclamele pentru țigările Marlboro. A murit la ferma sa din Colorado Springs. Legenda spunea că șefii din publicitate l-au remarcat pe Norris într-o fotografie în care apărea alături de prietenul său, actorul John Wayne, și i-au cerut să apară în reclame.

 

A fost considerat imaginea perfectă pentru personajul cowboy-ului care promovează țigările iar el a privit apariția sa în reclame ca pe o favoare. În anii ’60, chipul lui Robert a început să apară în reviste și pe panourile publicitare, fiind chipul Marlboro Man pentru 12 ani.

 

În realitate, Robert Norris a fost mereu nefumător și a părăsit campania când a început să se gândească la faptul că oferă un exemplu greșit copiilor.

 

Robert era cunoscut în orașul său natal ca om de afaceri, fermier și pentru gesturile umanitare. A susținut mai multe asociații care organizau spectacole de rodeo.

 

Soția sa a murit în 2016, la 88 de ani. Aveau doi fii și două fiice.