x


  • EUR
    4.8377
    USD
    4.2935
string(16) "instant-articles"

Victima lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: M-am trezit în casa lui

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a rupt tăcerea după multe luni în care a ținut în suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tânăra răpită de monstrul din Caracal în primăvara anului trecut, și i-a povestit cum a fost luată cu forța de pe stradă de bărbatul care a șocat întreaga Românie, dar și alte state.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.01.2020, 15:13

”Am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, a scris adolescenta în mesajul trimis pe Facebook.

“Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după…

M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a mai povestit Maria, o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă.